veronique
Heerlijk Italiaans ijs

Heerlijk Italiaans ijs

Het Italiaans ijs dat we scheppen, wordt gemaakt door een van oorsprong Italiaanse familie die al meer dan 90 jaar met veel passie en liefde ijs bereid op ambachtelijke wijze. Bij deze familie staat kwaliteit in smaak en textuur van het ijs voorop en dat proef je! Ze werken uitsluitend met natuurlijke producten. Producten die de zuiverheid van de originele smaak kunnen garanderen. 

Bij ons kunt u zowel binnen als buiten op ons terras genieten van heerlijke ijscoupes. Het is ook mogelijk om ons ambachtelijk Italiaans ijs op de hand mee te nemen. Daarnaast kunt u bij ons genieten van een heerlijke koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato. Al onze koffies worden geserveerd met een mini-ijsje. Verder vindt u op onze kaart ook lunchgerechten, waaronder een selectie uit de specialiteiten die door La Belle Meuse op de kaart zijn gezet. 

Bekijk onze menukaart 

 

Coupes

Naast handijs bieden we ook ijscoupes aan die u op ons terras kunt nuttigen terwijl u geniet van een prachtig uitzicht op de Maas. 

Wat vinden klanten van ons ijs

 

Schrijf een review

Leuke ijssalon met ruime keuze uit gelato en sorbets. Binnen is het modern en buiten is er een mooi terras waar je lekker kunt zitten. Het personeel is erg vriendelijk en je merkt hier echt het dorpse wanneer je op het terras zit. Genieten. Klein minpuntje...
R Remco Poortvliet 5 dagen geleden
👍
J Jolanda 6 maanden geleden
Nice place:) Tasty ice coffie.
J Jacobo 6 maanden geleden
Tot eind oktober nog lekker een ijsje halen hier. Goede kwaliteit.
S Stef Pennings 6 maanden geleden