veronique
Heerlijk Italiaans ijs

Heerlijk Italiaans ijs

Het Italiaans ijs dat we scheppen, wordt gemaakt door een van oorsprong Italiaanse familie die al meer dan 90 jaar met veel passie en liefde ijs bereid op ambachtelijke wijze. Bij deze familie staat kwaliteit in smaak en textuur van het ijs voorop en dat proef je! Ze werken uitsluitend met natuurlijke producten. Producten die de zuiverheid van de originele smaak kunnen garanderen. 

Bij ons kunt u zowel binnen als buiten op ons terras genieten van heerlijke ijscoupes. Het is ook mogelijk om ons ambachtelijk Italiaans ijs op de hand mee te nemen. Daarnaast kunt u bij ons genieten van een heerlijke koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato. Al onze koffies worden geserveerd met een mini-ijsje. Verder vindt u op onze kaart ook lunchgerechten, waaronder een selectie uit de specialiteiten die door La Belle Meuse op de kaart zijn gezet. 

Bekijk onze menukaart 

 

Coupes

Naast handijs bieden we ook ijscoupes aan die u op ons terras kunt nuttigen terwijl u geniet van een prachtig uitzicht op de Maas. 

Wat vinden klanten van ons ijs

 

Schrijf een review

Tijdens een wandeling hier geweest. We hadden hazelnoot schuim ijs met een latte macchiato. Het was lekker als had de latte wel iets meer koffie smaak mogen hebben. Was meer warmer melk
R Roland Manders 2 dagen geleden
Perfecte locatie met heerlijke ijs en vooral niet te vergeten de overheerlijke kaas soep. Echt aan te raden, hartelijke vriendelijke bediening.
C Corry Josten 3 dagen geleden
Lekker ijs, Goed bereikbaar met fiets of auto. Vriendelijke bediening! Mogelijkheid om fiets op te laden.
J Jim B 8 dagen geleden
Wij waren er zondag tafel werd afgeruimd. Maar niemand van anderen bediening kwam ons helpen. We zijn vervolgens weg gaan en komen hier niet meer terug . Te wel anderen gasten werden geholpen en wij niet.
M Melissa Hengstmengel 12 dagen geleden