veronique
  • Nederlands
  • Deutsch

Bed & Breakfast

Verblijf in één van onze sfeervolle kamers in deze mooie, historische omgeving. Geniet van het uitgebreid ontbijt.

Ga naar Bed & Breakfast

IJssalon Gelato d'Italia

IJs eten of genieten van de kleine lunchkaart in onze sfeervolle ijssalon.

Ga naar ijssalon Gelato d'Italia

Lekker genieten in Well

Op deze mooie locatie in het historische dorp Well, met uitzicht op de Maas, kunt u heerlijk verblijven in onze B&B. Naast verblijven in onze B&B kunt u genieten van ons heerlijk, ambachtelijk Italiaans ijs. Maar ook van onze kleine gerechten of heerlijke dranken.

Ontdek de omgeving

B&B arrangement:
Toutes de la Meuse - uitgebreid culinair genieten

Combineer je overnachting met één van onze arrangementen. Ontdek de mooie omgeving met bijvoorbeeld een Fiat 500 oldtimer of diner bij de overburen (sterrenrestaurant Brienen aan de Maas). Ga met één van onze arrangementen er lekker tussenuit en geniet in alle rust van de prachtige omgeving

Bekijk onze arrangementen

Overname Ensuite door Veronique een feit!

Sinds 1 oktober is Veronique de eigenaresse van Ensuite, zij heeft het stokje overgenomen van Ron en Fanny. In het door Ron en Fanny gerestaureerde, voormalig winkelpand zal Veronique haar gasten ontvangen in de sfeervolle ijssalon of op het terras met uitzicht op de Maas. Hier kun je lekker genieten van diverse dranken, kleine lunchgerechten, maar natuurlijk ook van haar befaamd, ambachtelijk gemaakt Italiaans ijs. Naast de ijssalon gaat Veronique ook de kamers boven de lunchroom verhuren als Bed & Breakfast, net als het naastgelegen appartement.

Ook één van de sfeervolle kamers huren