veronique
Bed & Breakfast

Bed & BreakfastEen oase aan de Maas

Onze B&B is gelegen in het historisch dorpje Well, met uitzicht op de Maas en in het natuurgebied de Maasduinen. In deze gezellige B&B kunt u heerlijk overnachten in één van de sfeervolle en comfortabele kamers. ’s Morgens geniet u van een heerlijk ontbijt.

Faciliteiten

Onze kamers en het appartement zijn allen voorzien van flatscreen-tv met Ziggo/Netflix. De accommodatie heeft gratis Wifi, gratis parkeren en een afsluitbare fietsenstalling.

  • Privé badkamer
  • Rustgevende en groene omgeving
  • Gratis parkeren
  • Uitgebreid ontbijt (bij het appartement niet inbegrepen) 

 

Bekijk de kamers

Onze Bed & Breakfast

Onze B&B is gelegen in het historisch dorpje Well, met uitzicht op de Maas en in het natuurgebied de Maasduinen. In deze gezellige B&B kunt u heerlijk overnachten in een van de sfeervolle en comfortabele kamers. ’s Morgens kunt u genieten van een heerlijk ontbijt.

Lees ons verhaal

De ligging

In dit historisch dorp met een eigen kasteel en haar unieke ligging nabij de Maas komt u tot rust en heeft u alle ruimte. Met de natuur op loop- en fietsafstand.

Verder zijn er verschillende restaurants in de buurt, waaronder het één sterren restaurant van René Brienen. Deze bevindt zich op loopafstand.

Tevens loopt naast het pand de knooppunten route (fietsen of wandelen) en loopt het Maas en Niederrheinpad langs het terras. Ook twee routes van het Pieterpad liggen in de buurt. Wil je extra relaxen dan kun je een bezoek brengen aan het Thermaalbad Arcen of sauna Lomm. Liefhebbers van mooie tuinen en historische gebouwen kunnen een bezoek brengen aan de Kasteeltuinen van Arcen. Op loopafstand van de B&B bevindt zich het kasteel van Well. Een bezoek aan het Zooparc Overloon is ook snel gebracht. Daarnaast ligt Well tussen de Maas en de Duitse grens, vlak bij het Duitse bedevaartsoord Kevelaer en bij vliegveld Niederrhein.

Hoe onze gasten de B&B ervaren

Schrijf een review

Mijn verblijf in de B&B van Veronique was precies zoals ik had gehoopt: rust, comfort, cosy, kleinschalig, en uitzicht op Moeder Maas. Ik ben heerlijk tot rust gekomen tussen de Kerst en oudjaar. Het dorp heeft een serene rust omdat het aan het water...
A Annelies Lammers 11 maanden geleden