veronique
Heerlijk genieten van

Heerlijk genieten vankleine gerechten

In onze ijssalon kunt u genieten van een heerlijke kop koffie, thee of ander drankje. Maar ook onze kleine gerechten zijn zeer de moeite waard. Dit alles in onze gezellige ijssalon met schitterend uitzicht op de Maas. Bekijk onze menukaart hier

Wij serveren onze lunchgerechten dagelijks tot 14:30 uur. 

Ontdek de Maasduinen! 

Wij bieden een arrangement samen met Fiatje500huren.nl. 's Morgens wordt u bij ons in de ijssalon ontvangen met een kop koffie of thee en vlaai. Na een korte uitleg gaat u met een Fiat 500 oldtimer op stap en maakt u een mooie route door de Maasduinen. Tegen de middag komt u weer terug bij onze ijssalon waar we een lunch serveren. Na de lunch vervolgt u de route en bij terugkomst geniet u van ons ambachtelijk Italiaans ijs.

Prijs voor dit arrangement is 85 euro per persoon gebaseerd op 2 personen per Fiat 500. Extra persoon in de fiat is 25 euro. (*) Denk aan extra geld voor het veer over de Maas en borg 250 euro voor de Fiat.

Mocht u dit arrangement willen boeken, dan kunt u mailen naar info@veroniquewell.nl. 
 

Meerdere dagen genieten? 

Wilt u meerdere dagen genieten van de prachtige, veelzijdige omgeving? Dat kan! Overnachten in onze Bed & Breakfast is mogelijk. Bekijk het arrangement met overnachting hier.

Wat vinden onze klanten

 

Schrijf een review

They've very good ice cream *.*
C Collin Mundt 6 maanden geleden
Super lekker ijs .en de eigenaar is super vriendelijk.mis de hond wel in de zaak .
M Marcel Zanden 6 maanden geleden
Erg lekker ijs! Maar ook de directe omgeving is erg mooi. Het ligt namelijk direct aan de Maas Leuk om met ijsje langs de Maas te slenteren en het rondje af te maken door de oude kern van Well. Maar heerlijk genieten van uitzicht op de Maas vanaf een...
D Deanne van Rijswick 7 maanden geleden
Leckeres Eis und tolle Location direkt an der Mass. 👍👍👍
J Jochen van de Ven 7 maanden geleden