veronique
Over Veronique

Over Veronique

Ik ben Veronique,

In 2016 ben ik gestart met mijn eigen ijssalon 'Veronique Gelato d’ Italia'. Ik heb het altijd al leuk gevonden om iets te doen voor mensen. Ik heb namelijk enkele jaren in de zorg gewerkt. Na te hebben gezorgd voor andere en mijn gezin was het tijd om iets leuks voor mezelf te doen, iets waarin ik mijn passie kwijt kon. Ik kreeg toen de kans om in de ijssalon van 'Gelato di Joo' te gaan helpen, toen we twee jaar later de kans kregen om deze ijssalon op onze eigen plek voort te zetten twijfelden we geen moment.

7 jaar terug zijn we dan ook gestart met onze ijssalon op de Grotestraat nummer 5 in Well, een plek waar bezoekers heerlijk genieten van ambachtelijk Italiaans ijs en lekkere koffies. Veronique Gelato d’Italia staat voor kwaliteit en gastvrijheid. Het zijn de details en aandacht die het verschil maken. Onze koffies worden geserveerd met een mini-ijsje en het Italiaans ijs dat we scheppen, wordt onder ambachtelijk recept gemaakt door een Italiaanse familie en die traditie proef je. De waardering van onze klanten vinden we heel belangrijk, als onze bezoekers tevreden zijn genieten ook wij.

Stap voor stap zijn we gegroeid en waren we toe aan een volgende stap, we waren dan ook bijzonder verheugd met de kans die we kregen om 'La Belle Meuse' over te nemen. La Belle Meuse zal verder gaan onder de naam 'Veronique', de kwaliteit, gastvrijheid en het heerlijk genieten tijdens een wandeling of fietstocht langs de Maas zullen blijven. De nadruk zal liggen op ambachtelijk Italiaans ijs, heerlijke koffies en een hartige selectie uit de specialiteiten die door La Belle Meuse op de kaart zijn gezet. De zelfgemaakte appeltaart is dan ook een begrip.

'Veronique' ligt in een bijzondere omgeving. De Maas, een rivier met vele gezichten, altijd aanwezig in een landschap dat uitnodigt om te recreëren. Langs het water, te voet of op de fiets u bent van harte welkom kennis te maken met ons heerlijke ijs. Onze B&B en appartement nodigt bezoekers uit zelfs een aantal dagen langer te genieten van de Maasduinen, vraag naar onze mogelijkheden of kijk op onze website voor de arrangementen.