veronique
Heerlijk Italiaans ijs

Heerlijk Italiaans ijs

Het Italiaans ijs dat we scheppen, wordt gemaakt door een van oorsprong Italiaanse familie die al 90 jaar met veel passie en liefde ijs bereid op ambachtelijke wijze. Bij deze familie staat kwaliteit in smaak en textuur van het ijs voorop en dat proef je! Ze werken uitsluitend met natuurlijke producten. Producten die de zuiverheid van de originele smaak kunnen garanderen. 

Op onze nieuwe locatie kunt u zowel binnen als buiten op ons terras genieten van heerlijke ijscoupes. Het is ook mogelijk om ons ambachtelijk Italiaans ijs op de hand mee te nemen. Daarnaast kunt u bij ons genieten van een heerlijke koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato. Al onze koffies worden net zoals voorheen geserveerd met een mini-ijsje. Verder vindt u op onze kaart ook lunchgerechten, waaronder een selectie uit de specialiteiten die door La Belle Meuse op de kaart zijn gezet. 

Coupes

Geniet van onze heerlijke ijscoupes op ons terras met uitzicht op de Maas. Uiteraard kunt u onze ijscoupes ook meenemen en nuttigen aan de Maas of thuis (coupe to go). Bekijk onze ijskaart hier. 

Wat vinden klanten van ons ijs

 

Schrijf een review

They've very good ice cream *.*
C Collin Mundt 6 maanden geleden
Super lekker ijs .en de eigenaar is super vriendelijk.mis de hond wel in de zaak .
M Marcel Zanden 6 maanden geleden
Erg lekker ijs! Maar ook de directe omgeving is erg mooi. Het ligt namelijk direct aan de Maas Leuk om met ijsje langs de Maas te slenteren en het rondje af te maken door de oude kern van Well. Maar heerlijk genieten van uitzicht op de Maas vanaf een...
D Deanne van Rijswick 7 maanden geleden
Leckeres Eis und tolle Location direkt an der Mass. 👍👍👍
J Jochen van de Ven 7 maanden geleden