veronique
Kamers & appartement

Home suite Maasduinen (Te boeken vanaf najaar 2023)

Dit ruime appartement gelegen nabij de Maas beschikt over een eigen keuken, zitgedeelte, slaapgedeelte voor 2 personen en een badkamer. Het appartement kan samen met kamer Maaszicht en/of kamer Mooder Maas gehuurd worden voor een gezelschap van maximaal 6 personen.

Faciliteiten

Het appartement Home suite Maasduinen beschikt over de volgende faciliteiten:

  • Keuken
  • Badkamer
  • Slaapgedeelte met boxspring
  • Privézitje buiten

4 nachten € 365,00

5 nachten € 445,00

6 nachten € 525,00

7 nachten = 6 nachten = € 525,00

Nu reserveren

Vanaf 3 nachten te reserveren voor € 285,00
Prijs is incl. BTW (9%) en Toeristenbelasting van € 1,50 p.p.p.n. Het gaat om een voorlopige reservering. Een kamerreservering is pas definitief na contact en een bevestiging van B&B Veronique.

Hoe onze gasten de B&B ervaren

Lees alle reviews op Google

Heerlijk rustig plekje met veel wandelmogelijkheden. Zeer vriendelijke spontane gastvrouw, die ervoor zorgt dat je je snel thuis voelt.
R Reinie Van der Molen 2 maanden geleden
Zeer fraaie Bed & Breakfast; kamers zijn ruim, schoon, netjes en met zorg ingericht. Vlotte communicatie vooraf en warme ontvangst ter plekke. Veronique is erg attent en zorgde voor een super ontbijt. Kortom: zeer aanbevelingswaardig!
L Loet Bonnie 4 maanden geleden
Leuke ontvangst. Mooi, schone kamer van alle gemakken voorzien. Schoon en smaakvol ingericht. Aardige gastvrouw. Prima ontbijt. Niets op aan te merken
H Hans De Ridder 10 maanden geleden
Afgelopen weekend een topervaring gehad bij deze B&B. De bed and breakfast en de ijssalon zijn van dezelfde eigenaresse op dezelfde locatie. De eigenaresse is erg vriendelijk, sociaal en we kregen een warm onthaal met koffie en een mini ijsje. De ijssalon...
K Kevin G 11 maanden geleden